Nikon Imaging | Norge | Europa

Del øyeblikkene dine med Nikon!


Jord. Luft. Ild. Vann. Jord. Luft. Ild. Vann. Fire essensielle forutsetninger for liv. I tider med smarttelefoner, digitale dingser og distraksjoner blir de ofte glemt. Uavhengig av tidsperiode, kultur eller i hvilken del av verden, så har menneskeheten alltid vært fascinert av de samme tingene: de fire elementene. På grunn av klimaendringer er miljøet truet og nå er vi nødt til å ta vare på grunnlaget for naturen for ikke å miste det vi er avhengig av.


Vi omgir oss med luft. Ilden er vår inspirasjon. Vann er liv. Og jorden under føttene våre er det som binder alt sammen. Vi vil at dere skal fange og dele hva dere vil innen temaet de fire elementene og vise oss det som er viktigst for dere.


Last opp og tagg de beste bildene dine på Instagram eller Facebook og bli publisert i Nikons sosiale kanaler, i tillegg til et dybdeintervju på nettstedet vårt! For å delta i konkurransen må du bruke hashtagen #mynikonmoment slik at vi kan se alle de flotte bidragene dine.


Husk at du må ha en åpen profil på Instagram og gjøre bildene dine tilgjengelige på Facebook, hvis ikke vil vi ikke være i stand til å se dem.