Nikon Imaging | Norge | Europa

Vi er på jakt etter «Månedens bilde»!


Last opp de beste bildene dine og få muligheten til at bildet ditt blir Nikons «Månedens bilde»! Vinnerbildet vil bli publisert i Nikons sosiale mediekanaler og på websidene våre, og vil bli brukt som profilbilde på Facebook-siden vår.


Vi vil at du skal sette pris på den mørke årstiden og dra ut i naturen for å ta bilder av dyrelivet. Det er derfor vi utfordrer deg med det nye temaet vårt «dyr i svakt lys» sammen med Nikon-ambassadøren og naturfotografen Staffan Widstrand som vil inspirere og dele noe av kunnskapen sin når det gjelder å fotografere innenfor dette temaet. Konkurransen varer til og med 31. desember og vi ser frem til deltagelsen din. Lykke til!


For å delta i konkurransen må du laste opp 1-3 bilder med månedens tema. Bildene dine vil deretter bli publisert på vår konkurranseside på nettet, hvor venner og alle andre kan avgi stemme. Bidrag med mange stemmer vil uten tvil tiltrekke seg oppmerksomhet fra juryen.


Lykke til!

 

Hvis ikke månedens tema passer deg, bør du følge med her og på våre Facebook-sider for mer informasjon om de kommende konkurransene, og heller delta neste måned!