Nikon Imaging | Norge | Europa

Nordisk turné med Frøydis Geithus i samarbeid med Profoto og Nikon

Den norske portrett- og bryllupsfotografen Frøydis Geithus har hele verden som arbeidsplass, og reiser ofte til steder som er like spektakulære som bryllupsbildene hennes. Frøydis, som dessuten er Nikon-ambassadør og samarbeidspartner med Profoto, er blitt verdenskjent takket være sin spesielle stil og måte å arbeide med lyset i bildene sine. Nå drar hun ut på en foredragsturné i Norden sammen med representanter fra Nikon og Profoto for å fortelle om karrieren sin som bryllupsfotograf og hvordan hun arbeider for å skape den spesielle stilen som hun er blitt så berømt for.

Om turnéen

Turnéen strekker seg over fire nordiske land og foregår i januar og februar 2019, Vil du utvide kunnskapene dine innen bryllupsfotografering og lytte til en av verdens fremste fotografer, så er dette foredraget for deg. Frøydis kommer til å gi noen av sine beste tips og triks om hva du bør tenke på i løpet av en bryllupsfotografering - og hvorfor riktig utstyr har så stor betydning.

Nikon + Profoto

Frøydis' arbeidsredskap består av noen av Nikons aller beste kameraer som for eksempel Nikon Z 7 og hun var den første nordiske fotografen som fikk prøve den nye batteriblitsen Profoto B10. Meld deg på for å sikre deg plass på et av foredragene der du også får mulighet til å møte representanter fra så vel Nikon som Profoto. Arrangementet er gratis, men antall plasser er begrenset.

Kommer vi til din by?

Se her og meld deg på »

Billettene legges ut 14. desember kl. 15.00.